Nieuws
18 mei 2024

The Mayor, Amstelveen: maak uw luxe woondromen waar in dit XXL Apartment

Uw luxe woondromen waarmaken. Het kan in The Mayor, een high-end wooncomplex op een toplocatie in Amstelveen. Alles in The Mayor is gericht op een luxe en comfortabele levensstijl. Dat merkt u aan alles: centrale ruimtes met grandeur, een conciërge, de beveiligde garage met privé parkeerplaatsen, de gezamenlijke lounge en de exclusieve woningen zelf. Zoals XXL Apartment 8.2.7, met 181 vierkante meter woonoppervlak en twee buitenruimtes.

XXL Apartment, The Mayor: twee badkamers, twee buitenruimtes

XXL Appartement 8.2.7 laat zich met één woord omschrijven: indrukwekkend. De living is riant en baadt dankzij de grote raampartijen in het daglicht. U heeft de luxe van drie slaapkamers en twee badkamers; heerlijk als u vrienden of familie een nachtje laat logeren. En de twee buitenruimtes bieden u de keuze: ga ik in de zon of juist even in de schaduw buiten zitten? Dit fantastische appartement wordt opgeleverd met vloerverwarming en vloerkoeling, compleet afgewerkte wanden en vloeren en een moderne keuken. Ook de twee badkamers zijn bij oplevering helemaal compleet. Heel fijn: in de beveiligde parkeergarage heeft u twee eigen plekken. Dit fantastische appartement biedt u alles van het goede leven. Zeer binnenkort al: de oplevering is in juli van dit jaar (2024). De belangrijkste kenmerken op een rijtje:

  • Woonoppervlakte van 181 vierkante meter met twee buitenruimtes.
  • Drie slaapkamers en twee badkamers.
  • Twee privé-parkeerplaatsen in de beveiligde garage.
  • Vloerverwarming en vloerkoeling.
  • Energielabel A++.
  • Eigen grond, dus geen erfpacht.
  • Oplevering inclusief keuken, badkamers en wand- en vloerafwerking.
  • Prijs: 1.495.840 euro (v.o.n.).

Interesse? Neem contact op voor een persoonlijke bezichtiging

Heeft u belangstelling voor XXL Apartment 8.2.7? Neem dan voor een gesprek en een bezichtiging contact op met Eefje Voogd Makelaardij (020-3050560 of nieuwbouw@eefjevoogd.nl) of Lunshof Makelaardij (020-3458345 of mayor@lunshof.nl).

The Mayor, Amstelveen: hoog voorzieningenniveau, veilig en goed ontsloten

The Mayor is een woonproject van acht ‘residences’ met high end appartementen en villa’s nabij het Stadshart Amstelveen. Vanuit het gebouw loopt u straks door het nieuwe Meanderpark, waar de A9 onder ‘verdwijnt’, zo naar het stadscentrum toe. Alles in The Mayor ademt ‘New York style grandeur’: de woningen zelf natuurlijk, maar ook de centrale ruimtes en de gezamenlijke ontmoetingsruimte (The Mayor Lounge). U woont hier bovendien zeer energiezuinig en veilig. Dat laatste is mede te danken aan het beveiligde terrein, de beveiligde parkeergarage, de videofoon-installatie en de aanwezigheid van een conciërge.

Bekijk overzicht