Nieuws
24 oktober 2023

The Mayor, Amstelveen: ultiem wooncomfort in riante Villa's met heerlijke tuinen. Nog enkele (per direct) beschikbaar

Superieur, ultiem, ongeëvenaard en exclusief. Woorden dekken nooit helemaal de lading als het over de riante Villa’s van The Mayor in Amstelveen gaat. Om echt te weten hoe bijzonder u hier kunt wonen, moet u ter plekke gaan kijken. Gelukkig kan dat ook, want er is een modelwoning. Er zijn nog enkele Villa’s, elk met een riante tuin, per direct beschikbaar.

Royale Villa’s: vrij wonen met riante tuin, plus de gemaksdiensten van The Mayor

In de riante Villa’s van The Mayor komt het beste van meerdere werelden samen. U heeft in deze schitterende woningen alle voordelen van vrij wonen met een heerlijke tuin, terwijl u ook profiteert van diverse gemaksdiensten. En wát een ruimte, met woonoppervlaktes van 174 tot 213 vierkante meter. U heeft veel daglicht, fraaie badkamers, vloerverwarming en vloerkoeling, en een privé parkeerbox met twee plekken in de beveiligde parkeergarage. Daarnaast is er het gemak van een privé lift, waarmee u vanuit de garage naar alle verdiepingen van uw huis kunt. Rust, ruimte, privacy, geborgenheid en luxe, u heeft het allemaal in de Villa’s van The Mayor. De prijzen beginnen bij 1.750.000 euro (v.o.n.). De eerste Villa’s zijn inmiddels opgeleverd. Nu kopen is dus heel erg snel wonen!

Bekijk de video over de Villa’s met de schitterende tuinen:

M-Exclusive: lounge en conciërge-diensten, exclusief voor bewoners

De ultieme luxe is overal aanwezig in The Mayor. Van de goed beveiligde parkeergarage tot de schitterend afgewerkte algemene ruimtes, met unieke kunstwerken en originele details. Daarnaast is er M-Exclusive, een hospitality service exclusief voor de bewoners. Onder de naam M-Exclusive is er bijvoorbeeld een lounge (‘The Mayor Lounge’), waar u uw buren ontmoet, kunt werken en gasten kunt ontvangen. Daarnaast is onder de naam M-Exclusive een conciërge werkzaam die uw postpakketten ontvangt en verstuurt, een taxi regelt, uw kleding laat stomen en gasten ontvangt. Bij vakantie of afwezigheid past de conciërge op uw woning. En heeft u last minute een oppas nodig? Vraag het de conciërge en het wordt geregeld.

The Mayor: exclusief wonen aan (toekomstig) Meander Park, nabij Stadshart Amstelveen

The Mayor is een transformatieproject, waarbij een voormalig kantoorgebouw is veranderd in een unieke woonlocatie van internationale allure. De ‘residences’ van The Mayor liggen aan het nieuwe, nog aan te leggen Meander Park, waar de A9 straks helemaal onder ‘verdwijnt’. Via dat park wandelt u zo naar het Stadshart van Amstelveen, met zijn vele winkels, horeca en cultuurvoorzieningen, waaronder het Cobra Museum. Amsterdam en Schiphol liggen op tien minuten met de auto. Ook het Amsterdamse Bos is niet ver weg. In Amstelveen vindt u verder diverse basis- en middelbare scholen, een internationale school en de Vrije Universiteit, maar ook sportscholen en sportverenigingen (waaronder hockey en cricket). Ook zijn er tal van mogelijkheden om paard te rijden.

  • Bekijk op deze pagina op de website van Rijkswaterstaat hoe de A9 straks overkapt wordt.

Interesse? Bel de makelaar voor een bezoek aan de modelwoning

Heeft u belangstelling voor een Villa in The Mayor? Kijk op de projectsite voor meer informatie en neem contact op met Lunshof Makelaardij (020-3458345 of mayor@lunshof.nl) voor een bezoek aan de modelwoning. U kunt dan tijdens uw bezoek in gesprek over de nog beschikbare Villa’s en uw wensen. The Mayor is te vinden aan de Burgemeester Rijnderslaan in Amstelveen.

Bekijk overzicht