Nieuws
30 april 2024

The Mayor: riant en high-end wonen in Amstelveen, kantoor aan huis met eigen entree

High-end wonen in combinatie met een kantoor aan huis, met een eigen entree. Het kan in XXL Office Apartment 8.1.6 in The Mayor in Amstelveen. Alles in The Mayor is gericht op een luxe en comfortabele manier van leven. Dat merkt u aan alles: de centrale ruimtes hebben grandeur, er is een conciërge, u parkeert uw auto’s op privé parkeerplaatsen in een beveiligde garage en er is een gezamenlijke lounge. Het XXL Office Apartment 8.1.6 is bovendien fantastisch afgewerkt en bijzonder royaal: 195 vierkante meter.

XXL Office Apartment, The Mayor: grote raampartijen, twee buitenruimtes, kantoor met eigen ingang

Het XXL Office Appartement 8.1.6 laat zich met één woord omschrijven: indrukwekkend. Kom binnen en kijk zowel links als rechts gelijk weer naar buiten via de grote raampartijen. Geniet van een fijne plek in de zon of schaduw op uw terras of balkon bij zowel de living als de leefkeuken. En voel het gemak van uw kantoor/praktijkruimte met eigen entree aan huis, waarmee u ook nog eens een mooi fiscaal voordeel heeft. Dit fantastische appartement biedt u alles van het goede leven. U kunt hier deze zomer al wonen (en werken). De belangrijkste kenmerken op een rijtje:

  • Woonoppervlakte van 195 vierkante meter met twee buitenruimtes.
  • Twee slaapkamers en twee badkamers.
  • Werkkamer/praktijkruimte met eigen ingang en toilet (‘fiscus proof’).
  • Twee privé parkeerplaatsen in de beveiligde garage.
  • Vloerverwarming en vloerkoeling.
  • Energielabel A+ / A++ (indicatief).
  • Prijs: vanaf 1.625.840 euro (v.o.n.).

Interesse? Neem contact op voor een persoonlijke bezichtiging

Heeft u belangstelling voor dit XXL Office Apartment? Neem dan contact op met Eefje Voogd Makelaardij voor een persoonlijke bezichtiging en een gesprek. Eefje Voogd Makelaardij is gevestigd aan Parnassusweg 201 in Amsterdam en bereikbaar via 020-3050560 of nieuwbouw@eefjevoogd.nl.

The Mayor, Amstelveen: hoog voorzieningenniveau, veilig en goed ontsloten

The Mayor is een woonproject van acht ‘residences’ met high end appartementen en villa’s nabij het Stadshart Amstelveen. Vanuit het gebouw loopt u straks door het nieuwe Meanderpark, waar de A9 onder ‘verdwijnt’, zo naar het stadscentrum toe. Alles in The Mayor ademt ‘New York style grandeur’: de woningen zelf natuurlijk, maar ook de centrale ruimtes en de gezamenlijke ontmoetingsruimte (The Mayor Lounge). U woont hier bovendien zeer energiezuinig en veilig. Dat laatste is mede te danken aan het beveiligde terrein, de beveiligde parkeergarage, de videofoon-installatie en de aanwezigheid van een conciërge.

Bekijk overzicht