Nieuws
25 januari 2024

The Ruby, Bajeskwartier Amsterdam: appartementen vanaf 440.000 euro. Nu in verkoop

Luxe appartementen met groene dakterrassen, aan een grote moestuin in Amsterdam. Ze zijn nu in verkoop in woontoren The Ruby, in de toekomstige nieuwe stadswijk Bajeskwartier. Verdeeld over vijftien verdiepingen krijgt The Ruby 103 twee-, drie- en vierkamerappartementen, waaronder twee maisonnettes. De prijzen beginnen bij 440.000 euro (v.o.n.). De inschrijving verloopt online, via de projectsite.

Appartementen The Ruby, Bajeskwartier Amsterdam: van alle gemakken voorzien

De appartementen in The Ruby zijn ‘life proof’. Dat betekent dat ze van alle gemakken zijn voorzien. Nu en in de toekomst.

Dakterrassen, moestuin en balkon langs de hele gevel

Bijzonder zijn de twee dakterrassen op de zesde en de negende verdieping, die exclusief bedoeld zijn voor bewoners. Met bomen, weelderig groen en zitjes geniet je hier straks van de buitenlucht en van een magnifiek uitzicht. Nog meer buitenlucht: vanuit vrijwel elke kamer stap je zo je balkon op, dat doorloopt langs de hele gevel. En heb je groene vingers en werk je graag in de tuin? Dan kun je lekker aan de slag in de moestuin die grenst aan The Ruby.

Prijzen appartementen The Ruby: vanaf 440.000 euro. Eigen grond, geen erfpacht

De appartementen hebben woonoppervlaktes van circa 49 tot ongeveer 150 vierkante meter. De prijzen beginnen bij 440.000 euro (v.o.n.). De woningen staan op eigen grond. Je betaalt dus geen erfpacht! Inschrijven kan online, via de projectsite. De inschrijving sluit op maandag 5 februari (12:00 uur).

Wonen in Bajeskwartier: comfortabel, circulair en energieneutraal

Bajeskwartier wordt een groene en hoogstedelijke wijk, vlak bij de Amstel, met circa 1.350 woningen en allerlei voorzieningen, zoals horecagelegenheden, een middelbare school en ruimtes voor creatieve bedrijven. De nieuwe stadswijk in wording is circulair en energieneutraal. Bijzonder zijn de 68 tuinen, die veelal openbaar toegankelijk zijn. De woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd, hebben minstens energielabel A+, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming die in de zomer je woning ook kan koelen. In Bajeskwartier ben je dus helemaal klaar voor de toekomst.

Bekijk overzicht