Nieuws
5 juli 2024

The/suites: appartementen v.a. circa 280.000 euro in Sluisbuurt, Amsterdam. Nu inschrijven, verkoopevent op woensdag 10 juli

Je eigen stukje betaalbaar woongenot in Amsterdam. Zo worden de compacte appartementen van the/suites in de nieuwe stadswijk Sluisbuurt op het Zeeburgereiland genoemd. De 58 appartementen van circa 30 vierkante meter zijn nu in verkoop. De prijsindicaties liggen tussen circa 280.000 en 284.500 euro (v.o.n.). Dit is inclusief een keuken en een badkamer, exclusief erfpacht. De inschrijving verloopt via de projectsite en sluit maandag 15 juli om 09:00 uur. Tijdens een verkoopevent op woensdag 10 juli kom je alles over de appartementen te weten.

  • Verkoopevent nieuwbouwproject the/suites (Sluisbuurt, Amsterdam)
  • Woensdag 10 juli (van 17:00 tot 19:00 uur)
  • Cultureel centrum Baggerbeest (Rudi van Dantzigstraat 1, Amsterdam)
  • Aanmelden via deze pagina

The/suites, Sluisbuurt Amsterdam: compacte appartementen, veel variatie

Je kunt in the/suites kiezen uit verschillende woningtypen: the/regular suite, the/canal suite en the/corner suite. Deze woningen zijn qua oppervlakte vergelijkbaar, maar door hun plek in het gebouw hebben ze allemaal iets bijzonders en zijn de plattegronden net even anders. De appartementen zijn met circa 30 vierkante meter compact, maar slim ingedeeld. En je hebt de vrijheid er je eigen invulling aan te geven. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het slaap- en het woongedeelte om te draaien. Aan de voorkant van je woning heb je een groen balkon, aan de achterkant kijk je uit op de binnentuin. Zet hier een buitentafeltje voor je deur en geniet van het groen.

Vier daktuinen en een kas als ‘buurthuis’

Behalve zo’n 30 vierkante meter woonruimte heb je ook circa 30 vierkante meter buitenruimte, waarvan een deel ook echt van jou is. Aan buitenruimte sowieso geen gebrek in the/suites, want het gebouw telt vier daktuinen. De grootste ligt op de eerste verdieping en wordt uitgerust met een kas (the/glass house), waar je je buren ontmoet en leuke activiteiten kunt doen. Vergelijk deze tuin gerust met een pleintje met een buurthuis, maar dan in het klein. Doordat je er altijd langs loopt, maak je er gemakkelijk gebruik van. Ook de daktuin op de bovenste verdieping staat tot je beschikking. Deze tuin heeft een andere bonus; het geweldige uitzicht over de stad. Dan zijn er nog twee andere daktuinen, waar je kunt tuineren of sporten. Al die buitenruimtes zijn heerlijk om je buren te ontmoeten of even van de zon te genieten. En op hete dagen? Dan vind je verkoeling in de schaduw van de pergola met zonnepanelen. Tegelijkertijd verlaagt de zon je energierekening.

The/suites: duurzaam en energieneutraal wonen in Amsterdam

Als je woont in the/suites, dan woon je duurzaam en energieneutraal. De woningen zijn uitstekend geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en aangesloten op stadsverwarming. Zonnepanelen zorgen voor stroom. In het gebouw is veel hout verwerkt. En er is een volautomatisch afvalsysteem. Verder zijn er deelvoorzieningen, zoals de gezamenlijke daktuinen, de kas en de overdekte fietsenstalling.

Appartementen the/suites: nu in verkoop. Kom woensdag 10 juli naar het verkoopevent

De verkoop van de 58 appartementen is gestart. Heb je interesse? Maak dan nu een account aan op de projectsite, bepaal welke woningen jouw voorkeur hebben en schrijf je in. Wil je eerst met het verkoopteam in gesprek voordat je je keuze maakt? Kom dan woensdag 10 juli naar het verkoopevent in cultureel centrum Baggerbeest aan de Rudi van Dantzigstraat 1 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van de plek waar the/suites komt. Je bent daar tussen 17:00 en 19:00 uur welkom. Meld je wel even aan voor dit event via deze pagina op de projectsite.

Wonen in Sluisbuurt Amsterdam

Woongebouw the/suites verrijst in het hart van de Sluisbuurt, op het Zeeburgereiland in Amsterdam. Op een steenworp afstand van het gebouw stap je zo op de tram, die je in negen minuten naar Amsterdam Centraal Station brengt. De Dam ligt op 25 minuten fietsen. En de oprit naar de A10 ligt eveneens om de hoek. Je woont hier boven winkels en met een café, een restaurant en een supermarkt om de hoek. Zoek je wat rust en ruimte? Wandel dan naar het IJ en geniet van de vergezichten.

Bekijk overzicht