Nieuws
15 juni 2022
Riante villa's op kavels vanaf 1.500 m2 in je eigen bos, in Almere. Nu in verkoop

Wonen in een exclusieve villa op een kavel van minimaal 1.500 (!!) vierkante meter, met bomen tot aan je voordeur. Het kan in villaproject BOSS aan het Gooimeer en aan de rand van het Cirkelbos nabij Almere Haven. De nieuwste fase, BOSS Midden, is op woensdag 22 juni in verkoop gegaan.

BOSS Midden: villa’s in bosachtige stijl op riante kavels

BOSS bestaat uit drie deelgebieden: Noord, Midden en Zuid. Het bos is al aangeplant en de 32 woningen van BOSS Noord zijn allemaal al verkocht. Sterker nog, de bouw van de eerste woningen is in volle gang. BOSS Zuid, met 23 villa’s, ging eerder dit voorjaar in verkoop. En nu is dus BOSS Midden aan de beurt, met de laatste 8 bosvilla’s. En hoewel geen woning hetzelfde is, hebben ze allemaal dezelfde, bosachtige uitstraling en sfeer. De architectuur is dan ook precies wat je van woningen in een bos verwacht. Je ziet overhangende daken, veel houtwerk aan de gevels, grote raampartijen, natuurlijke (‘aarden’) kleuren en charmante aanbouwen, die onder meer te gebruiken zijn als kantoor aan huis. De woonoppervlaktes variëren van 138 tot maar liefst 257 vierkante meter. De kavels zijn 1.500 tot 1.892 (!) vierkante meter groot. De prijzen lopen uiteen van 720.000 tot 1.350.000 euro (v.o.n.).

Genieten van je eigen stukje bos, zonder onderhoudswerk

Behalve van een schitterende bosvilla ben je in BOSS ook eigenaar van het bos, althans van een stuk daarvan. Op een deel van jouw kavel wordt namelijk gemeenschappelijk groen (bos) aangelegd. Dit groen wordt onderhouden door de beheervereniging. Zo heb je je eigen stukje bos, terwijl je er niets aan hoeft te doen. Makkelijk toch? Tegelijkertijd is er nog voldoende ruimte op je kavel voor je villa en een heerlijke tuin. Die ruimte is ook meer open dan in de eerdere fases van BOSS. Daarom wordt BOSS Midden ook wel ‘het hart van het bos’ genoemd.

Interesse? Online inschrijving gestart

Heb je belangstelling voor een villa in BOSS Midden? Bekijk dan meer informatie op de projectsite, maak een account aan en geef je voorkeuren aan. De verkoop is op woensdag 22 juni gestart. Inschrijven doe je via je persoonlijke account op de projectsite.

Villa’s in het bos, nabij voorzieningen Almere, op halfuur van Amsterdam

In BOSS woon je niet ver van Almere Haven en Almere Stad, met alle winkel-, uitgaans- en culturele voorzieningen die je daar vindt. Tegelijkertijd ben je via de A27 zo in ’t Gooi. En wil je naar Amsterdam, dan pak je de A6 en de A1. Als het verkeer een beetje meezit, rij je in een halfuur zo het stadscentrum in.

Bekijk overzicht