Nieuws
21 september 2022

De Werf bij de Sluis in Muiden: nieuw woningaanbod in fase 2. Kom naar het verkoopevent (zaterdag 1 oktober)

Wonen aan of nabij het water, waar dagelijks schepen voorbijvaren, in de oude stadskern van Muiden. Het kan in nieuwbouwproject De Werf bij de Sluis in Muiden. In fase 2, waarvan de bouw deze zomer is gestart, is nieuw woningaanbod beschikbaar. Een van de woningen in deze fase is een heerlijk familiehoekhuis. Kom zaterdag 1 oktober naar het verkoopevent aan de Hellingstraat 28 in Muiden en ontdek dit bijzondere huis en het andere woningaanbod (werfhuizen en appartementen) in fase 2. U bent tussen 10.30 en 13.00 uur welkom.

Uitgelicht: riant familiehoekhuis Aak

Bent u op zoek naar een heerlijk ruim en energiezuinig familiehoekhuis aan het water, in het historisch hart van Muiden? Dan is woning Aak ideaal. Dit huis heeft een woonoppervlak van ongeveer 184 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen, en vier slaapkamers. Een unieke kans voor gezinnen die ruimte nodig hebben, het comfort van nieuwbouw willen, en tegelijkertijd een huis zoeken met een eigen uitstraling op een bijzondere plek. En bijzonder ís deze plek. De Werf bij de Sluis in Muiden is een uniek nieuwbouwproject direct aan de Vecht. ‘De Werf’ biedt een combinatie van (vrijstaande) werfhuizen en appartementen. Van levendigheid en geborgenheid. Van luxe en comfort.

Een enorm gevoel van ruimte, op een levendige plek

Aak komt op levendige plek op de werf: direct aan de Zeedijk en het buitengebied, dicht bij de steiger én direct aan de Hellingstraat. De materialen en de speelse verdeling van de raampartijen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. De hoekwoning is ruim opgezet en slim ingedeeld, waardoor u een enorm gevoel van ruimte ervaart. De woonkamer en keuken bevinden zich op de begane grond en grenzen aan de achterzijde aan een tuin van 50 vierkante meter. Deze tuin ligt op het westen en is ook via de voorzijde van de werf te bereiken. Aan de voorkant van het huis komt de living uit op een terras van 25 vierkante meter. Dit terras ligt aan het autoluwe binnenterrein, met uitzicht op het water en de voorbijvarende boten. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich maar liefst vier slaapkamers. De slaapkamers op tweede etage zijn voorzien van een daklicht. Onder het binnenterrein is een parkeergarage waar u een of twee parkeerplaatsen kunt kopen. Aak is net als alle andere woningen in fase 2 volledig gasloos en energiezuinig. De koopsom: 1.350.000 euro (v.o.n.).

De Werf bij de Sluis in Muiden: eigen ligplaats voor uw boot

De rivier de Vecht stroomt dwars door Muiden en zo ongeveer voor Aak langs. Heel veel boten en schepen passeren richting het binnenland of het IJmeer, waar u overigens ook kunt suppen. Bij Aak heeft u trouwens de optie op een ligplaats voor uw eigen boot, zodat u ook makkelijk zelf de Vecht of het IJmeer kunt opvaren.

Bekijk de 360° views

Impressies geven een goede indruk van Aak, maar een 360° view geeft net weer wat extra. Via deze link kunt u met diverse 360° views onder meer de begane grond van Aak bekijken, en het binnenterrein van De Werf bij de Sluis in Muiden.

Bekijk de 360° views

Impressies geven een goede indruk van Aak, maar 360° views geven net weer wat extra. Klik op de afbeelding en bekijk de 360° views van de begane grond van Aak én het binnenterrein van De Werf bij de Sluis in Muiden.

De-Werf-bij-de-Sluis-in-Muiden-nieuwbouwwoningen-fase-2

Muiden, rijk aan historie, sfeer en voorzieningen

Muiden is een levendige vestingstad uit de vroege Middeleeuwen met bijzondere historische plekken, een charmante stadskern, gezellige terrasjes met uitzicht op de Groote Zeesluis, schitterende natuur en veel sportgelegenheden voor jong en oud. Ook heeft u praktische voorzieningen in de buurt, zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, diverse scholen en kinderopvang.

Verkoopevent op zaterdag 1 oktober

Op zaterdag 1 oktober is er een verkoopevent. Bent u geïnteresseerd in de familiewoning Aak of zoekt u een comfortabel appartement of een vrijstaand werfhuis? Op beide dagen bent u tussen 10.30 en 13.00 uur van harte welkom aan de Hellingstraat 28 in Muiden. U kunt de sfeer proeven, de maquette bekijken, de VR-tour doen en al uw vragen stellen aan het verkoopteam. Kijk voor meer informatie op www.dewerfbijdesluisinmuiden.nl of neem contact op met een van de makelaars: 020-4702255 (Heeren Makelaars) of 0294-417118 (Nienaber Makelaars).

Bekijk overzicht