Nieuws
8 augustus 2022

Wonen aan het Twiske: dorps wonen in Oostzaan, nabij polders en natuur. Fase 3 in verkoop

Rustig, dorps en comfortabel wonen aan open vaarwater, nabij natuur, polders en de stad. Ontdek de mogelijkheden van nieuwbouwproject Wonen aan het Twiske in Oostzaan. Je woont hier op een steenworp afstand van natuur- en veenweidegebied Oostzanerveld en van recreatiegebied Het Twiske, met een bos, een strand en volop watersportmogelijkheden. Tegelijkertijd ben je met de bus en de auto zo in Amsterdam of Zaandam. Fase 3, met starterswoningen, hoek- en rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen, is nu in verkoop. De prijzen: vanaf 355.000 euro (v.o.n.).

Starterswoningen en ruime hoek- en rijwoningen in Oostzaan

Een deel van het woningaanbod in fase 3 bestaat uit hoek- en rijwoningen. Het gaat om woningen van circa 136 of ongeveer 142 vierkante meter, met drie slaapkamers, een ruime zolder en een fijne tuin aan het water. Verschillende woningen hebben zelfs een achtertuin van circa 21 (!!) meter diep. Ook zijn er hoek- en rijwoningen met parkeergelegenheid op eigen terrein. Bijzonder aan de rijwoningen zijn de breedte (circa 6,3 meter) én de inpandige berging aan de voorzijde. De prijzen van de hoek- en rijwoningen lopen uiteen van 695.000 tot 715.000 euro (v.o.n.). Eén hoekwoning is met circa 102 vierkante meter een slag compacter. De prijs van die hoekwoning: 525.000 euro (v.o.n.).
Fase 3 krijgt ook starterswoningen: charmante rijwoningen met een woonoppervlak van 95 vierkante meter, twee slaapkamers, een bergzolder en een tuin. De prijzen: 355.000 euro (v.o.n.).

Ook twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in Wonen aan het Twiske

Verder vind je in fase 3 van Wonen aan het Twiske diverse twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De twee-onder-een-kapwoningen zijn er in twee typen, met woonoppervlaktes van ongeveer 136 tot circa 153 vierkante meter, drie slaapkamers, een riante zolder en een heerlijke tuin. Een deel van de twee-onder-een-kapwoningen heeft ook een aangebouwde garage. De vrijstaande woningen, die eveneens drie slaapkamers, een garage en een riante zolder hebben, zijn met circa 161 vierkante meter nog groter. Ook heb je een grotere tuin. De prijzen voor de twee-onder-een-kapwoningen lopen uiteen van 695.000 tot 799.000 euro (v.o.n.). De vrijstaande woningen hebben koopsommen van 850.000 en 875.000 euro (v.o.n.).

Uitbouw, dakkapel of steiger aan het water

Alle woningen in deze fase worden opgeleverd met een fraai afwerkte badkamer en toilet, vloerverwarming en vloerkoeling, en zonnepanelen op het dak. Mede dankzij die zonnepanelen zijn de woningen bijna energieneutraal (BENG). Meerdere woningen hebben een of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Je kunt bij deze woningen kiezen voor voorbereidende voorzieningen voor een laadpaal. Na oplevering van de woning kun je die dan zelf (laten) realiseren. Je kunt voor wat betreft de woningen kiezen uit diverse indelingsvarianten, en met opties kun je er nog meer je eigen huis van maken. Denk daarbij aan een uitbouw, een dakkapel of – bij een deel van de woningen – een steiger aan het water.

Vanuit je achtertuin naar de natuur varen

Over een steiger aan het water gesproken. Een flink deel van de woningen in deze fase grenst aan open vaarwater. Je kunt vanuit je achtertuin een boottochtje maken naar veenweide- en natuurgebied Het Oostzanerveld, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de rust en de ruimte. Ook recreatiegebied Het Twiske ligt dichtbij. Daar vind je behalve een bos ook een groot meer (De Stootersplas), met een strand en allerlei watersportmogelijkheden.

Belangstelling? Schrijf je in via de projectsite

De verkoop van fase 3 van Wonen aan het Twiske is volop bezig. Heb je belangstelling voor een woning in deze fase? Kijk dan op de projectsite www.wonenaanhettwiske.nl voor meer informatie en het nog beschikbare aanbod, en schrijf je in. Dat kan tot en met woensdag 31 augustus (23.59 uur).

Bekijk overzicht