Nieuws
15 maart 2023

Wonen in een kasteel nabij Hoofddorp: nog enkele villa-appartementen beschikbaar in Residence Boseilanden

Wonen als een vorst, in een gebouw met de uitstraling en allure van een kasteel. Het kan in de villa-appartementen van nieuwbouwproject Residence Boseilanden in Zwaanshoek, nabij Hoofddorp. Er zijn in dit bijzondere gebouw nog enkele villa-appartementen beschikbaar. De bouw gaat in juni starten.

Residence Boseilanden: wooncomfort van nu, de allure van een kasteel

Residence Boseilanden combineert het wooncomfort van nu met een authentieke, statige uitstraling. De kasteel-achtige uitstraling past naadloos bij de omgeving, met natuurgebieden rondom, een fraaie kasteeltuin en natuurlijk een oprijlaan. Residence Boseilanden brengt als modern woongebouw de geschiedenis terug, met alle gemakken en comfort die u van een residentie verwacht.

Volop ruimte, ook voor het realiseren van uw woonwensen

Het gebouw telt slechts zestien appartementen, verdeeld over zes woonlagen. De appartementen liggen op het zuidwesten en zijn ongekend riant. De nog beschikbare woningen hebben 4 kamers en woonoppervlaktes van circa 184 tot 233 vierkante meter. De variatie is groot. Stelt u prijs op een grote woonkamer of zelfs een living van XL-afmetingen? Dat kan. Is een werkkamer voor u een must? Geen probleem. Twee badkamers? Die zitten standaard in elk villa-appartement. Goed om te weten: de standaard indeling van het appartement van uw keuze is in overleg aan te passen.

Riante balkons en terrassen, genieten van de kasteeltuin

Afhankelijk van het appartement van uw voorkeur, heeft u een balkon of terras van circa 17 tot 137 (!) vierkante meter. Maar eigenlijk is uw buitenruimte nog veel groter, dankzij de bijzondere kasteeltuin voor gemeenschappelijk gebruik. Rondom die kasteeltuin zult u overigens geen geparkeerde auto’s zien. U parkeert uw auto namelijk in de garage onder het gebouw. Daar zijn per appartement twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Op kruispunt van groene zones, op fietsafstand van duinen en strand

Residence Boseilanden is niet alleen architectonisch een icoon. De ligging is al even bijzonder, op het punt waar twee groene zones samenkomen. De ene is De Boseilanden, een zone van natuur- en recreatiegebieden die van noord (recreatiegebied Spaarnwoude) naar zuid (de Kagerplassen) loopt. De andere groene zone is het Duinpad. Deze zone loopt van west (het strand en de duinen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland) naar oost (de westflank van de Haarlemmermeer). Vanuit Residence Boseilanden zijn de duinen en het strand prima aan te fietsen.

Interesse? Neem contact op met de makelaar

De prijzen van de nog beschikbare villa-appartementen in Residence Boseilanden variëren van 925.000 tot 1.175.000 euro (v.o.n.). De bouw start in juni. Heeft u interesse? Kijk dan op de projectsite voor meer informatie en neem contact op met makelaarskantoor Brockhoff Nieuwbouw, via 020-5437375 of nieuwbouw@brockhoff.nl.

Bekijk overzicht