Nieuws
13 januari 2023

Zandkasteel: wonen in hét icoon van Amsterdam Zuidoost. Binnenkort in verhuur (vanaf circa € 850 per maand)

Ben jij op zoek naar eigentijds wooncomfort in een iconisch gebouw in Amsterdam, waarin je ook kunt werken en ontspannen? En wil je het gemak van huren? Dan is herontwikkelingsproject Zandkasteel in Amsterdam Zuidoost iets voor jou. Zandkasteel krijgt studio’s en appartementen, met huurprijzen vanaf ongeveer 850 euro per maand. De verhuur start naar verwachting begin februari.

Zandkasteel, Amsterdam Zuidoost: live, work, meet, enjoy

Zandkasteel, een voormalig kantoorgebouw en monument in Zuidoost, combineert wonen, werken en ontmoeten. Je hebt hier ‘alle gemak onder één dak’. Je vindt er horeca, werk- en ontmoetingsruimtes, binnentuinen en zelfs een filmzaal. Aan de binnenstraat, die de verschillende torens van Zandkasteel met elkaar verbindt, komen ontmoetingsplekken. Voor ondernemers én bewoners.

Huurprijzen vanaf circa 850 euro. Start verhuur begin februari verwacht

Zandkasteel wordt een unieke plek om te wonen. De organische vormen van het gebouw maken elk appartement weer anders. Er komen 160 woningen in verschillende typen, dus je vindt altijd een woning die bij je past. Het aanbod bestaat uit:

  • Studio’s tussen 40 en 60 vierkante meter, met (verwachte) huurprijzen van 850 tot 1.050 euro per maand.
  • Tweekamerappartementen tussen 50 en 75 vierkante meter, met (verwachte) huurprijzen van 975 tot 1.400 euro per maand.
  • Driekamerappartementen tussen 70 en 90 vierkante meter, met (verwachte) huurprijzen van 1.300 tot 1.650 euro per maand.

De genoemde huurprijzen zijn exclusief servicekosten. De definitieve huurprijzen moeten nog worden vastgesteld. De verhuur start naar verwachting begin februari.

Interesse? Meld je aan en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan via de projectsite aan als belangstellende (ga naar het formulier onderaan de homepage). Kort na de start verhuur, waarschijnlijk in mei, worden de appartementen opgeleverd. Je kunt hier dus heel snel al wonen.

Nabij winkels, metro, trein en uitvalswegen

Zandkasteel ligt in het hart van winkelcentrum Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuidoost, met alle winkels en voorzieningen binnen handbereik. Je woont hier heel centraal. Met een metro- en treinstation op loopafstand ben je in no time op Amsterdam Centraal Station, de Zuidas en Schiphol Airport. Utrecht bereik je in een kwartier. En omdat je dicht bij diverse uitvalswegen woont, ben je ook met de auto snel op je bestemming.

Studio’s en appartementen Zandkasteel compleet en gebruiksklaar

Alle studio’s en appartementen in Zandkasteel worden turnkey opgeleverd. Je hoeft dus niet te klussen. Concreet betekent dit onder meer dat de woningen zijn afgewerkt met een moderne pvc-vloer, lichte muren en hoge plinten in elke ruimte. Daarnaast is de keuken van alle gemakken voorzien en uitgerust met een combi-oven/magnetron, koelkast met klein vriesvak, vaatwasmachine en een Quooker. Ook de badkamer is compleet met douche, wastafel, spiegel, handdoekradiator en toilet.

Kiezen voor gemak en zorgeloos wonen

Wonen in Zandkasteel is meer dan comfortabel wonen. Je kunt namelijk ook gebruik maken van de aanwezige voorzieningen. Je fiets zet je in de afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling. Er zijn parkeerplaatsen voor je auto te huur. Je pakketjes worden contactloos afgeleverd via een slimme pakketbus. En een huismeester houdt overzicht en ondersteunt je bij vragen over reparaties en onderhoud. Kies jij ook voor gemak en zorgeloos wonen in Amsterdam? En wil je komend voorjaar al kunnen genieten van je eigen fijne plek in de hoofdstad? Kies dan voor Zandkasteel.

Op de hoogte blijven?

Heb jij belangstelling voor een huurwoning in Zandkasteel? Schrijf je dan nu in via de projectsite (onderaan de homepage), dan blijf je op de hoogte.

Bekijk overzicht