Nieuws
13 september 2023

Zeer energiezuinige appartementen in hartje Hoofddorp. Kom naar de inloopmiddagen van The Concourse

Wonen in het centrum van Hoofddorp met winkels, cultuur, horeca en sportvoorzieningen in de directe omgeving. Het kan in nieuwbouwproject The Concourse. Het gebouw bestaat uit 69 energiezuinige appartementen (met energielabel A++ en A+++). Op de begane grond is ruimte voor winkels, variërend van espressobar tot delicatessenwinkel en van denim tot maatpak. De prijzen beginnen bij 344.000 euro (v.o.n.). Goed nieuws! De bouw gaat binnenkort van start! En er komen diverse inloopmiddagen aan.

The Concourse, Hoofddorp: speelse architectuur, ruime balkons

Met acht verschillende gevels presenteert The Concourse zich als meerdere kleine gebouwen. Elke gevel heeft zijn eigen specifieke kenmerken, op het gebied van kleur, hoogte, raamvorm en details. Dit geeft een gevarieerd straatbeeld dat mooi past in de winkelstraten van het centrum van Hoofddorp. Behalve over ruime balkons en terrassen beschikken enkele appartementen over elektrische schuifkozijnen die helemaal open kunnen. Zo haal je buiten letterlijk naar binnen.

Fraaie binnentuin

Over buiten gesproken. The Concourse krijgt een fraaie binnentuin, met fleurige bloemen, prachtige planten en bomen, en diverse grassoorten. Hier tref je je buren voor een gezellig praatje of een borrel. De binnentuin krijgt ook een duurzame functie; dankzij de opvang van het regenwater is de binnentuin klimaat-adaptief. Dit draagt bij aan de vermindering van de ‘hittestress’ in het gebouw.

Appartementen The Concourse: energielabel A++ en A+++

De appartementen in The Concourse hebben zijn zeer energiezuinig en hebben energielabel A++. Een deel van de appartementen heeft zelfs energielabel A+++. De uitstekende energieprestaties zijn mogelijk dankzij (onder meer) goede isolatie, zonnepanelen op het dak en (per appartement) een individuele warmtepomp met warmteterugwinning. De appartementen zijn daarnaast voorzien van vloerverwarming.

Bereken je energiebesparing via de energietool

Wil je weten hoeveel je bespaart als je in een duurzaam nieuwbouwappartement in The Concourse woont? Met de energietool op de projectsite kun je berekenen hoeveel jij kan besparen.

Aantrekkelijke voordelen met duurzaamheidshypotheek

Er zijn banken die aantrekkelijke hypotheekvoordelen geven bij de aanschaf van een zeer energiezuinig appartement. Je kunt dan gebruik maken van een bijzondere financieringsvorm: de duurzaamheidshypotheek. Daarmee kun je aanzienlijk besparen op je woonlasten en je vaak kun je ook iets meer lenen.

Interesse? Bezoek een van de inloopmiddagen of schrijf je in

Heb je belangstelling voor een appartement in The Concourse? Kom dan naar een van de inloopmiddagen, op zaterdag 23 september, zaterdag 30 september, zaterdag 7 oktober of zaterdag 14 oktober. Steeds van 11:00 tot 13:00 uur. Je kunt dan in gesprek met het verkoopteam over het project en de nog beschikbare appartementen. De inloopmiddagen vinden plaats bij restaurant Nozem, aan de Concourslaan 26 in Hoofddorp. Ben je op deze zaterdagen verhinderd en wil je wel graag in gesprek over het project? Neem dan contact op met LUCA Makelaardij via 072-5272000. Meteen inschrijven via de aanbodpagina op de projectsite kan ook. Je kunt in The Concourse een appartement overigens ook als belegging kopen.

Bekijk overzicht