Nieuws
11 mei 2023

Zelf je huis bouwen in Kreekrijk, Assendelft: 21 zelfbouwkavels aan het water nu in verkoop

Zelf je huis bouwen, zodat het helemaal voldoet aan jouw woonwensen. Het kan in de groene en waterrijke nieuwbouwwijk Kreekrijk in Assendelft. Daar zijn sinds kort 21 vrije zelfbouwkavels in verkoop. Het gaat om kavels die bedoeld zijn voor individuele zelfbouw. Je kunt kiezen voor zelfbouw met een architect of voor het laten bouwen van een al ontworpen woning.

Zelfbouwkavels van 370 tot 690 vierkante meter

De 21 kavels vormen de eerste fase van het hele zelfbouwplan van Kreekrijk, dat uit 39 kavels bestaat. De kavels die nu in verkoop zijn, liggen allemaal aan het water. Ze zijn 370 tot 690 vierkante meter groot. Voldoende ruimte dus voor jouw droomhuis. In Zaanse stijl. De zelfbouwwijk moet immers naadloos aansluiten bij de rest van Kreekrijk, waar de Zaanse architectuur het beeld bepaalt. De koopsommen van de kavels lopen uiteen van 290.000 tot 589.000 euro (v.o.n.). Je kunt je inschrijven via de projectsite www.vrijekavelskreekrijk.nl.

Zelfbouw in Kreekrijk: met architect of ‘uit het boekje’

Zelfbouw kan grofweg op twee manieren, ook in Kreekrijk: met een architect en aannemer, of door een reeds ontworpen woning te laten bouwen (‘uit het boekje’). Kies je voor samenwerking met een architect (en aannemer), dan krijg je een uniek huis, dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Kies je voor het laten bouwen van een reeds ontworpen woning, dan kies je voor meer gemak. Toch kun je er ook dan, met maatwerk, helemaal je eigen huis van maken.

Schitterende vergezichten in de polder, stadscentra binnen handbereik

De kavels liggen in het noorden van Kreekrijk. Je woont hier prachtig, in een groene en waterrijke omgeving. En je loopt of fietst zo de polder in. Daar kun je lekker uitwaaien en genieten van de schitterende vergezichten over het landschap. Tegelijkertijd woon je hier dicht bij uitvalswegen en een treinstation. Je reist dus zo naar de stadscentra van Zaandam, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Ook recreatiegebied Alkmaardermeer en de Noord-Hollandse stranden zijn binnen handbereik.

Kreekrijk, Assendelft: alles dichtbij:

  • Winkelcentrum: circa 1,5 kilometer.
  • Station: circa 1 kilometer.
  • Zaandam: circa 12 kilometer.
  • Strand Egmond aan Zee: circa 16 kilometer.
  • Amsterdam: circa 37 kilometer.

Interesse? Schrijf je in via de projectsite

Heb je belangstelling voor een van de zelfbouwkavels in Kreekrijk, Assendelft? Bekijk dan het aanbod op de projectsite, maak een account aan en schrijf je in.

Bekijk overzicht