Nieuws
16 mei 2024

Zoë, Amsterdam: 82 appartementen en 8 daktuinen, uit liefde voor het leven. Presale gestart

82 appartementen in allerlei varianten, van compact tot zeer riant, in een supergroen gebouw met acht (!) fantastische daktuinen. Dat woningaanbod is nu in presale in nieuwbouwproject Zoë, in Sluisbuurt in Amsterdam (Zeeburgereiland). Hier wonen en leven straks mensen, dieren en planten happy naast elkaar. Meld je aan via de projectsite en geef je voorkeuren door, dan blijf je op de hoogte en hoor je vanzelf wanneer de verkoop start. 

Zoë, Amsterdam: van compacte studio’s tot unieke penthouses

Het woningaanbod in Zoë varieert van compacte studio’s tot unieke penthouses en van twee-, drie- en vierkamerappartementen tot maisonnettes aan het water. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 40 tot ongeveer 155 vierkante meter. De prijzen beginnen bij 375.000 (v.o.n.). Veel woningen hebben een eigen buitenruimte, al zul je vooral aangetrokken worden door de acht daktuinen die het gebouw zijn groene uitstraling geven. Hier geniet je in het groen van de zon en de buitenlucht, en ontmoet je je buren.

Acht daktuinen met eigen sfeer, bankjes en picknicktafels

De acht daktuinen krijgen allemaal een eigen sfeer. Een groene route verbindt de verschillende tuinen met elkaar en nodigt uit tot beweging. Tegelijkertijd bieden bankjes en picknicktafels de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen, iets te eten of een praatje te maken. Nog meer groen: Zoë staat aan het water en maakt daar verbinding mee via een gewelf dat begroeid is met klimop. Zo wordt het groen van de kadetuin doorgetrokken tot in het gebouw.

Zoë: energieneutrale appartementen in Amsterdam, ruimte voor groene ondernemers

Ook op andere gebieden is Zoë een groen en duurzaam gebouw. De woningen zijn energieneutraal. Je energierekening is daardoor lager (bij normaal verbruik) en je kunt minimaal 20.000 euro meer lenen om de woning te kopen. Passend bij het groene karakter van Zoë zijn de begane grond en een deel van de eerste verdieping gereserveerd voor een groene ondernemers. Zij kunnen terecht in de gemeenschappelijke tuinkamer en de flex-kas. Je kunt hier straks (bijvoorbeeld) een horecazaak vinden met lokale en duurzame producten op de kaart, maar ook een conceptstore met uitsluitend duurzame producten.

Rustig wonen binnen de ring, nabij bruisende Amsterdamse levendigheid

Zoë Amsterdam verrijst in Sluisbuurt op het Zeeburgereiland, binnen de ring. Deze nieuwe, groene stadswijk is volop in ontwikkeling. Hier ga je rust en balans vinden, met de bruisende Amsterdamse levendigheid om de hoek. En dat allemaal nabij het Amsterdam-Rijnkanaal, met zijn robuuste vrachtschepen, de imposante Oranjesluizen en de uitgestrektheid van het IJ. En ga je even de brug over, dan ben je zo bij de té gekke Landmarkt in Schellingwoude, of tussen de weilanden en het water van Waterland en Durgerdam. Hier kun je heerlijk hardlopen, racefietsen of wandelen.

Presale gestart. Ontdek het woningaanbod en bepaal je voorkeur

Heb je belangstelling voor een studio of appartement in Zoë in Amsterdam? Ga dan naar de aanbodpagina op de projectsite, bekijk de woningen en bepaal naar welke bouwnummers jouw voorkeur uitgaat. Als je je aanmeldt, blijf je op de hoogte en hoor je vanzelf wanneer de daadwerkelijke inschrijving van start gaat.

Bekijk overzicht